X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid praznuje 111. obletnico obstoja

6. marca 1902, je bila prva uprava Madrid Foot Ball Club uradno izvoljena. Od takrat je bela ekipa postala vodilna v svetu nogometa, saj jo je FIFA imenovala to najboljši klub 20. stoletja. Legende kot so Di Stefano, Puskas, Gento, Amancio, Juanito, Butragueño, Raul, Zidane, Casillas in Cristiano Ronaldo so igrali v ekipi, pomagali so izboljšati njihove dosežke in tako širijo ime kluba po vsem svetu.

Izmed naslovov, katere je ekipa osvojila, izstopajo evropski pokali, katere je osvojila 9 krat. Real Madrid ima poseben odnos s tem tekmovanjem, saj so bili prisotni pri ustanovitvi le tega. Poleg tega je Real Madrid ekipa, ki je največkrat osvojila to tekmovanje. V trofejni sobi so 3 Interkontinentalni pokali, 2 pokala za UEFA CUP, 1 Evropski Super pokal, 32 ligaških pokalov, 18 španskih pokalnih pokalov, 9 španskih Super pokalov in 1 ligaški pokal, to so pokali, ki jih je potrebno omeniti.

Zgoraj navedeni in zunaj njenih športnih dosežkov je Real Madrid izstopal tudi v zadnjih 111. letih zaradi tega, kako je potrebno širiti ideale in vrednote kot so žrtev, šport in borbenost. Vse to se je prenašalo na nove generacije v Real Madridu, kjer se igralci akademije razvijajo športno in osebno. Alfredo Di Stefano stadion, kjer igra Castilla svoje domače tekme, se nahaja v prostorih Valdebebas, in se imenuje v čast Svetli puščici.

Poleg nogometnega moštva, je tudi košarkarska ekipa Real Madrida prestala preskus časa. Njihovi naslovi vsebujejo 8 evropskih pokalov, 1 Koraćev pokal, 4 Evropske pokale zmagovalcev pokala, 1 ULEB pokal, 30 ligaških pokalov, 23 pokalov španskih pokalnih zmagovalcev in 2 Super pokala, zraven drugih naslovov. Družabno klub sodeluje v številnih humanističnih in kulturnih projektih skozi Realmadrid Fundacijo.

photobucket.com photobucket.com photobucket.com