X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

CR Portugalec z največ goli v evropskih pokalih

Napadalec madridskega Reala je prehitel Eusebia. Ronaldo je dosegel svoj 47. zadetek na Ligi prvakov in tako prehitel Eusebia, ki je dosegel 46 zadetkov. Hkrati se je Ronaldo tudi izenačil z Gentom na četrtem mestu lestvice najboljših strelcev v evropskih pokalih za Real Madrid.

Cristiano Ronaldo je postal Portugalec z največ zadetki v evropskih pokalih. Na prvo mesto lestvice se je povzpel z zadetkom na Old Traffordu. To je bil že njegov 47.  31 jih je dosegel za Real Madrid, 16 pa za Manchester United. 46 zadetkov je za Benfico dosegel Eusebio in prav njega je Ronaldo prehitel za ta dosežek. Prav tako pa se je Ronaldo, ki je letos prvi strelec Lige prvakov z osmimi zadetki, izenačil z Gentom na četrtem mestu najboljših strelcev v evropskih pokalih za Real Madrid. Pred njim so le še Puskas (35 zadetkov), Di Stefano (49 zadetkov) in seveda Raul (66 zadetkov).

Ronaldov gol proti Unitedu Realu ni zagotovil le napredovanja v četrtfinale prestižne Lige prvakov, ampak je Ronaldu prinesel tudi še en nov rekord. S tem zadetkom je tudi prehitel Eusebia in se prebil na prvo mesto lestvice strelcev v evropskih pokalih, ki prihajajo iz Portugalske. Dosegel je že 47 zadetkov. Eusebio je 46 zadetkov za Benfico dosegel  med leti 1961 in 1974.

NAJBOLJŠI STRELCI ZA REAL MADRID V EVROPSKIH POKALIH
IGRALEC GOLI
Raúl 66
Di Stéfano 49
Puskas 35
Cristiano Ronaldo 31
Gento 31
Amancio 21
Santillana 21
Pirri 18
Morientes 18