X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Mourihno: “Ronaldo je najboljši”

Priznava zasluge in pohvale, katere si zasluži. José Mourinho, trener Real Madrida, je v izjavah za ITV šport povedal, da “je Cristiano najboljši na svetu. Videl sem Maradono nekajkrat, nikoli nisem videl Peleja, toda Cristiano je neverjeten. Ta človek je najboljši. Toda tudi on ne more zmagati sam. Ključ je v ekipi.”

Mourinho je vztrajno poudarjal pomen timskega dela: “Nikoli nismo rekli, da je Cristiano odgovoren, ko smo izgubili tekmo, in ne smemo misliti, da je edini, ki je zmagal. Brez ekipe ni nič, ampak ekipa brez njega ni ista“. Za zaključek, je trener, ki se zaveda vpliva, ki ga ima, ko se vrneš na stadion, ki je bil tvoj dom, povedal o vrnitvi Cristiana na Old Trafford: “Psihično za njega ni bilo enostavno. Tudi sam sem šel nazaj na Stamford Bridgeu in to ni bilo lahko. Vrnil sem se v Porto in ni bilo enostavno. Nekega dne se bom vrnil na San Siro, kjer bomo igrali proti Interju in ne bo lahko. Nekega dne se bom vrnil na Bernabéu, kjer bomo igrali proti Real Madridu, in tudi to ne bo lahko“.