X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Svet govori o preobratu Reala na Old Traffordu

Oči celotnega sveta, so bile v torek uprte na tekmo med Manchester Unitedom in Real Madridom. Preobrat Real Madrida na enem izmed najzahtevnejših gostovanj na svetu močno odmeva v svetovnih medijih, ki so posebno pozornost namenili strelcema zadetkov – Ronaldu in Modriću. Naslovnica ABCja se je tako glasila : “Epski preobrat.” El Mundo je tekmo pospremil z : “Modrić je začel s šovom na Old Traffordu.” Nemški Kicker je zmago pospremil s tem naslovom: “Cristiano je postavil United v mat pozicijo.”

V Italiji je La Gazetta dello Sport napisala: “Real Madrid je na Old Traffordu zmagal z 2-1 in napredoval v četrtfinale Lige prvakov.” Portugalska A Bola je govorila o “preobratu na Old Traffordu”, medtem ko je francoski L’Equipe povzel: “Real Madrid se je uvrstil v četrtfinale” in “Real Madrid je izločil Manchester United iz Lige prvakov.” 

Na Nizozemskem se je Sport.de osredotočil na Cristiana Ronalda: “Prinesel je zmago Realu proti njegovi bivši ekipi. Zabil je zadetek, ki je Real popeljal v četrtfinale Lige prvakov.” Nemci so v časopisu Kicker uporabili šahovsko metaforo: “Cristiano Ronaldo je postavil Manchester v mat pozicijo.” V Angliji je The Sun zapisal: “Cristiano se je vrnil in zabil zadetek, ki je Real popeljal v četrtfinale.”

V Španiji se je na naslovnici ASa znašel tale napis: “Povratek na poti proti deseti Ligi prvakov. Real Madrid se je uvrstil v četrtfinale potem, ko je že zaostajal po avtogolu Sergia Ramosa. Modrić in Cristiano sta rezultat preobrnila po tem, ko je Manchester na igrišču ostal z le desetimi igralci.” Marca je dogodek opisala: “Deseta Liga prvakov niso le sanje. Real Madrid je po napeti tekmi na Old Traffordu uspel napredovati.”

ABC je govoril o “epskem preobratu Real Madrida, ki ni nikoli prenehal verjeti v zmago. Mourinhovi igralci so se uvrstili v četrfinale Lige prvakov, po tem ko so z 2-1 premagali Manchester.” El Mundo se je osredotočil na strelca prvega zadetka: “Modrić je začel s šovom na Old Traffordu. Izjemen gol Hrvata je spremenil potek tekme.”

Argentinski Ole pa je zapisal “Bolj Real (“resnično” o.p) kot kdajkoli.” Časopisi širom sveta so pohvalili tudi Cristiana Ronalda.

Za na konec pa še naslovnica ESPNja: “Real Madrid je izločil United” in “Ronaldo je zabil zadetek za četrtfinale.”