X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Arbeloa je delil podpise v Adidasovi novi trgovini

“Zelo lepo je, ko imaš kontakt z navijači in se jim lahko zahvališ za vso podporo, ki nam jo izražajo,” je povedal Realov branilec.

Alvaro Arbeloa se je pojavil v Bernabeuvi novi Adidasovi trgovini, kjer je delil podpise navijačem Real Madrida. Branilec je imel možnost, da se pristašem ekipe zahvali za njihovo konstantno podporo, delil je autograme in se fotografiral z njimi. »Odlično je, da lahko imam tak stik, tako za njih kot za nas igralce, da se jim lahko zahvalimo za vso podporo, ki nam jo izkazujejo dan za dnem,« je povedal Realov bočni igralec.

Arbeloa je bil eden izmed 14-ih Realovih igralcev, ki se je udeležil slavnostnega odprtja trgovine 21.februarja. Po mesecih rekonstrukcije ima Adidasova trgovina na Bernabeu zdaj 1600 m² prostora in se razprostira na treh nadstorpjih. Realovi in Adidasovi privrženci lahko izbirajo med široko ponudbo izdelkov. Trgovina vsebuje tudi »Walk of fame« (Alejo slavnih), kjer so odtisnjene dlani Realovih igralcev.