X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Didier Deschamps pohvalil Varana

“Imel je izredno predstavo v tekmi, ki je bila na nivoju finala Lige prvakov”, je izjavil francoski selektor za časopis Le Parisien.

Francoski trener Didier Deschamps, ki si je ogledal El Clasico v La Ligi prejšnjo soboto na Santiagu Bernaneu  in nato pozdravil in čestital Benzemaju in Varanu, je kasneje slednjega pohvalil v intervjuju za francoski častnik Le Parisien. »Za 19-letnika kaže neverjetno zrelost. Imel je izredno predstavo v tekmi, ki je bila na nivoju finala Lige prvakov,« je dodal po odlični tekmi, ki jo je odigral Realov branilec v Ligi prvakov proti Manchester Unitedu na Old Traffordu.

Daschamps, ki je rekel, da ima Varane »odlične tehnične sposobnosti«, je poudaril branilčevo dobro predstavo v zadnjih dveh Clasicih in omenil, da je na klop posedel Pepeja, »ki ni kar kdorkoli«. Za konec je opozoril: »S svojimi odličnimi predstavami mora nadaljevati na dolgo obdobje. Igranje na najvišji ravni vključuje vdržljivost in konsistenco.«