X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Nogometna šola Fundacije Real Madrid letos v Sloveniji

Vse ljubiteljice in ljubitelje Real Madrida obveščamo, da bo letos v Sloveniji gostovala slovita  Nogometna šola Fundacije Real Madrid – Slovenija (Realmadrid Campusexperience), s katero uradno sodeluje tudi Klub navijačev Real Madrid Slovenija. V bodoče si bosta vse o samem poteku nogometne šole lahko več prebrali tako na slovenski uradni strani nogometne šole, kakor tudi na naši spletni strani.

Kaj sploh je nogometna šola Real Madrida?

Realmadrid Campusexperience je enkratna izkušnja, namenjena dečkom in deklicam, starim od 7 do 17 let, ki lahko iz prve roke spoznajo vrednote najboljšega športnega kluba na svetu.

Nogometna šola je kombinacija športa in izobraževanja, ki za udeležence predstavlja intenziven in bogat učni proces. Otrokom je ponujena enkratna priložnost trenirati pod budnim očesom vrhunskih nogometnih trenerjev najboljšega nogometnega kluba v svetu. Real Madridovi trenerji so izkušeni nogometni strokovnjaki, katerih glavni cilj je otroke naučiti osnov nogometa in prek tega na njih prenesti ključne vrednote Real Madrida: vodstvo, tovarištvo, samonadzor, trud, skupinsko delo, spoštovanje do drugih in solidarnost.

Cilj fundacije Realmadrid Campusexperience, ki je srce nogometnega kluba Real Madrid in ki skrbi za izvajanje Real Madridovih nogometnih šol po svetu, je, da udeleženci nogometni kamp doživijo kot nekaj drugačnega, enkratnega, domiselnega, popolnega in izjemnega, tako da so popolnoma obkroženi z vzdušjem Real Madrida.

Značilnost, ki je skupna vsem nogometnim šolam  Fundacije Realmadrid po svetu, je, da vse športne in izobraževalne aktivnosti potekajo v kakovostnem in varnem okolju. Otroci trenirajo na najboljših športnih površinah pod vodstvom vrhunskih strokovnjakov. V času trajanja nogometne šole (5 dni) treninge nogometa dopolnjujejo različne družabne aktivnosti, prek katerih otroci naučene vrednote nadgrajujejo in utrjujejo. Vse aktivnosti potekajo pod vodstvom izkušenih pedagogov in profesorjev športne vzgoje.

Nogometna šola v Sloveniji bo namenjena tako otrokom iz Slovenije kot tudi tistim iz držav nekdanje Jugoslavije. Potekala bo v treh terminih, med 25.6. in 12.7.2013 na petih različnih lokacijah: Ljubljana, Brežice, Kidričevo, Kranj, Koper.

Izbirate lahko med dvema aranžmajema:

  • Dnevni kamp brez bivanja v hotelu (5 dni): 390 EUR
  • Dnevni kamp z bivanjem v hotelu (5 dni, 4 nočitve): 550 EUR

*DDV je vključen v ceno

Dnevni kamp (celodnevna udeležba brez bivanja v hotelu):

Cena aranžmaja znaša 390 EUR na osebo in vključuje:

  • Treninge in animacijske dejavnosti vsak dan od ponedeljka do petka, pod vodstvom izkušenih Real Madridovih trenerjev v času trenningov nogometa in športnih pedagogov v času izobraževalnih aktivnosti.
  • Celodnevno varstvo in animacija otrok od začetka treninga zjutraj do konca izobraževalnega dne
  • Adidas komplet: 2x majica, 2x kratke hlače, 2x nogometne nogavice
  • Skupinsko sliko profesionalnega fotografa in diplomo
  • Kosilo in malico
  • Osvežilne napitke in dopoldanske ter popoldanske prigrizke čez dan
  • Promocijsko zapestnico
  • Zavarovanje
  • Prevoz do nastanitvenih/gostinskih objektov

*V času varstva in animacij bodo potekale različne športne in družabne aktivnosti pod vodstvom izkušenih pedagogov (učenje tujih jezikov, učenje računalniških spretnosti, izobraževanje s področja uravnotežene prehrane).

Bivanje v hotelu:

Cena aranžmaja znaša 550 EUR in poleg zgoraj naštetega vključuje nočitev (štiri nočitve) otroka z zajtrkom in večerjo v nastanitvenem objektu ter pranje dresov dvakrat na dan.

Več o sami nogometni šoli Real Madrida pa si lahko preberete tudi na slovenski uradni strani: http://www.frmslovenia.si/, prav tako pa lahko sledite celotnemu dogajanju na FB strani Nogometne šole Real Madrid Slovenija: https://www.facebook.com/FRMSlovenia, medtem ko lahko vsa dodatna vprašanja pošljete na: info@frmslovenia.si.

Vpis opravite preko povezave vpiši se

iHalaMadrid!