X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Nikola Mirotič MVP 10. kroga Evrolige v Top 16

Njegova igra v Kaunasu je bila fantastična. In v zahvalo temu, je bil Nikola Mirotič imenovan za MVP desetega kroga v Top 16. Krilni center Real Madrida je dosegel 31 točk, ujel 11 skokov in si prislužil PIR(osebni statistični indeks) 37 – zmogljivost, ki je bila odločilna v neverjetni zmagi v Zalgirio Areni (104-105). Zmaga nad Plazovo ekipo prinaša belim rekord v zmagah z 9-1.

Igralec Real Madrida je zadel 100% svojih prostih metov (18 od 18) in vodil svojo ekipo do pomembne zmage proti igralcem Joana Plaza. Mirotič, ki je bil v zadnjih dveh letih počaščen z nagrado Rising Star, katera priznava najmlajšega in najbolj nadarjenega igralca v evropski konkurenci, je bil prvič imenovan za MVP to sezono v Evroligi. Z njegovimi 31 točkami in 11 skoki v 35 minutah, si je zaslužil to priznanje.

Lansko leto je Mirotič bil MVP v osmem krogu rednega dela v tekmi proti Maccabiju, proti kateremu je dosegel 26 točk in ujel 8 skokov. Španski črnogorec je  tudo prejel nagrado MVP v decembru sezone 2011/2012.