X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Karanka

Po zmagi Reala na Balaidosu je za medije spregovoril pomočnik trenerja, Aitor Karanka. Povedal je, da “je Real imel priložnost, da bi prišel do izdatnejše zmage” in pojasnil, da je ekipa skozi tekmo postajala boljša in da bi lahko zmagovalca odločili že prej: “V prve pol ure smo igrali v krču, v drugem polčasu pa smo nadzorovali tekmo in si pripravili več priložnosti.”

Pomočnik trenerja se je najprej dotaknil vseh neizkoriščenih priložnosti: “Napadalci vedno govorijo, in to je resnica, da pride do nihanja v formi. Morda se zdi, da niso dovolj natančni, vendar je pomembno, da si pripravljajo priložnosti. Lansko leto so takšne žoge končale v mrežah nasprotnikov, letos pa končajo za vrati. Pomembno je, da si ustvarjamo priložnosti, ki bodo sčasoma našle pot v mreže nasprotnikovih vratarjev. Takrat bomo tudi lažje zmagali z izdatnejšo razliko.”

Karanka je spregovoril tudi o težavah Reala v obrambi: “V prvih dvajsetih minutah oziroma pol ure, je celotna ekipa zelo trpela, saj se nikakor ni mogla vključiti v tekmo. Celta je igrala z visoko postavljeno obrambno linijo, ki nas je kar nekajkrat uspela ujeti v prepovedan položaj. Od tridesete minute naprej  je ekipa pričela nadzorovati dogajanje na igrišču, prav tako smo si pripravili več priložnosti. Težava je morda v tem, da bi lahko tekmo zaključili že prej, vendar nismo uspeli zadeti. Celti pa se je nato ponudila tudi priložnost za izenačenje.”

Karanka je obžaloval, da tekma ni bila zaključena že pred zadnjim sodnikovim žvižgom: “Na začetku je imela Celta priložnosti, vendar se je Diego ponovno izkazal. Sčasoma smo postajali vse bolj nevarni in bi tekmo lahko odločili, tako pa smo domačinom dovolili, da so v izdihljajih tekme prišli do priložnosti za izenačenje. To bi bilo grozno, saj smo odigrali dovolj dobro tekmo, da bi lahko zmagali z izdatnejšo razliko.”

Na koncu je Kranka spregovoril še o ekipi Celte: “Letos in v preteklih letih so z domačimi igralci opravili odlično delo. Menim, da imajo veliko kvalitetnih igralcev, vendar je težko reči, če bodo obstali v elitni druščini ali ne. Ampak glede na njihove predstave lahko rečem, da je Celta dobra ekipa.”