X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Xabi Alonso in Diego Lopez delila avtograme

Real Madrid je prispel v Vigo, kjer bo odigral težko pričakovano tekmo 27. kroga La Lige. Ekipo je že na letališču pričakala velika skupina navijačev, v hotelu pa so oboževalci belega baleta imeli priložnost govoriti s Xabijem Alonsom in Diegom Lopezom. Vezist in vratar sta delila avtograme v hotelu Pazo de los Escudos, prav tako sta uživala ob fotografiranju z navijači.

Xabi Alonso in Diego Lopez sta v hotelu delila avtograme, prav tako pa sta podpisala veliko število fotografij, dresov, posterjev, šalov, zastav in njunih sličic. To je bil poseben dogodek za navijače Reala in oba igralca, še posebej pa za Diega Lopeza, ki izvira prav iz Galicije.

Navijači Reala so tako lahko spoznali njihova idola. Oscar je dogodek opisal takole: “Sem iz Viga in bom vedno podpiral mojo lokalno ekipo, ampak prihod najboljše ekipe 20. stoletja je nekaj res posebnega in nisem mogel ostati doma.” Navijači vseh starosti so se imeli odlično, predvsem tisti najmlajši, med katerimi je bila tudi triletna Marija: “Real Madrid je najboljša ekipa na svetu, trenutno pa so v odlični formi. Prepričan sem, da bomo premagali Celto.”