X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

CR zadel na vseh štirih tekmah proti Celti to sezono

Cristiano Ronaldo je še enkrat dokazal svojo presenetljivo hrabrost proti Celti na stadionu Balaidos in dosegel na njegovi četrti zaporedni tekmi proti ekipi iz Galicije. Igralec Reala je prinesel belim zmago, prvi gol je dosegel po zmedi znotraj kazenskega prostora in drugega po kazenskem strelu. V celoti je Cristiano Ronaldo proti Celti dosegel 7 golov na dveh tekmah v La Lige in na dveh v Copa dey Rey.

Prvo dvoboj med Celto in Portugalskim napadalcem je bila tekma La Lige, 20. oktobra. Cristiano Ronaldo je postavil rezultat 2-0 po kazenskem udarcu. Igralcu Reala je bil uspešen še enkrat na drugi tekmi, na tekmi Copa del Rey na stadionu Balaidos, proti koncu je njegov gol ohranil bele med živimi v končnici. Cristiano Ronaldo je prikazal svojo najbolj spektakularno predstavo proti Celti v povratni tekmi, dosegel je hat-trick in tako bele popeljal v naslednji krog.

GOLI CRISTIANA RONALDA PROTI CELTI
Datum Tekma Goli Tekmovanje
20-10-2012 Real Madrid 2-0 Celta 1 Liga
12-12-2012 Celta 2-1 Real Madrid 1 Copa del Rey
09-01-2013 Real Madrid 4-0 Celta 3 Copa del Rey
10-03-2013 Celta 1-2 Real Madrid 2 Liga