X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Albiol

Raul Albiol je bil med junaki v zmagi proti Celti in je spregovoril o težavah, s katerimi so se srečali, da so osvojili tri točke: “Imeli smo “krč” po takšnem težkem tednu. To ni bila lahka tekma, saj so igrali za svoje življenje. Imeli smo težave že na začetku, vendar smo postajali boljši in smo si ustvarili veliko priložnosti, da si zaslužimo zmago. Imeli smo nekaj težav na gostovanjih v tej sezoni, in čeprav je bilo težko, nam je uspelo na koncu zmagati”.

Igralec Real Madrida je odgovoril na vprašanja o ciljih ekipe za preostanek sezone: “Jasno je, da je La Liga nedosegljiva. Ampak imamo Ligo prvakov in pokal, ki so v izločilnih bojih, in to je naša močna točka. Moraš se osredotočiti 100% v teh tekmovanjih, ne da bi pozabili na La Ligi. To je naša dolžnost, da končamo vsaj na drugem mestu, kar pomeni, da moramo ohraniti pri zbiranju  treh točk in upati, da Atletico izgubi boj“.