X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Marcelo

Po tekmi s Celto je za medije spregovoril  Brazilec, ki se počasi vrača v optimalno formo: “Danes smo z veliko vloženega dela uspeli zmagati. Na začetku nam je bilo zelo težko, vendar smo se kljub temu borili. Na koncu se nam je vse srečno izšlo. Izboljšali smo nivo naše igre, smo v zelo dobrem nizu zmag, s katerim želimo nadaljevati do konca sezone.” Levi bočni igralec je bil vesel vrnitve v prvo enajsterico: “Zelo sem srečen, kot ponavadi. Nikoli nisem bil žalosten, nič me ni motilo. Moj primarni cilj je dobra pripravljenost, saj lahko le tako pomagam ekipi. Sedaj moram trdo trenirati in z mojo razposajenostjo podpirati ekipo.”

Odlični branilec je nato spregovoril tudi o njegovem procesu okrevanja po poškodbi: “Počutim se dobro. Lahko se še izboljšam, vendar se počutim dobro. Od začetka moje rehabilitacije sem delal na tem, da se čim prej vrnem v formo in pomagam ekipi. Nogomet je pač takšen, enkrat si na vrhu, drugič pa na dnu, vendar se stvari vedno izidejo – če le delaš za njih. Ne mudi se mi: moj cilj je dobra forma, v kateri bi lahko pomagal ekipi in reprezentanci. Delam na tem, da se čimprej vrnem v vrhunsko formo.”

Na koncu je Marcelo pokomentiral še govorice, ki so se v zadnjem obdobju o njem razpasle v medijih: “Govorice o meni me ne motijo. Poskušam vzdrževati ravnovesje in dobro trenirati. Osebno me nič, kar objavijo mediji, ne more prizadeti.”