X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Pepe

 

Po zmagi nad Celto je za novinarje spregovoril tudi odlični branilec Pepe.

Branilec je najprej spregovoril o prvenstvu: “Igralci Reala smo osredotočeni na to kar moramo storiti. Težko se bo boriti za naslov, saj smo v velikem točkovnem zaostanku, vendar moramo biti neprestano motivirani in igrati za čast, ki jo predstavlja dres Real Madrida. Nadaljevali bomo z borbo. Smo sproščeni, govorice o ekipi so se širile od samega začetka sezone, vendar se igralci neprestano borimo in  bomo tudi nadaljevali v takšnem tempu.”

Mediji so ga povprašali tudi o napredku Varana: “Vesel sem zanj, zasluži si vso to pozornost. Trdo je delal, sedaj pa ima pred sabo svetlo prihodnost. Real Madrid mu bo pri tem pomagal.” O njegovi vlogi v ekipi je Pepe povedal: “Nadaljeval bom s trdim delom in igral kjerkoli si bo trener želel.” Na koncu je spregovoril še o prihodnosti Xabija Alonsa v klubu: “Xabi je za nas pomemben igralec. Stvari se odvijajo v pravi smeri, ljudje ga imajo radi in mislim, da mu gre v Madridu dobro.”