X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid kraljuje v drugih polčasih

Real Madrid je v ključnem delu sezone s šestimi zaporednimi zmagami očitno našel pravo formo. Klub iz Madrida je večino zadetkov na preteklih tekmah zabil v drugih polčasih, kar je jasen znak izjemne forme in tekmovalnosti nogometašev, ki iz minute v minuto postajajo nevarnejši. Natančneje, kar devet izmed enajstih zadetkov Reala doseženih na zadnjih petih tekmah, je pot v mrežo našlo v drugem polčasu. Cristiano Ronaldo je bil strelec štirih izmed enajstih zadetkov. 

“Nadzirali smo tekmo in v drugem polčasu imeli veliko priložnosti za zadetek,” je po tekmi s Celto povedal Aitor Karanka, pomočnik trenerja. Nato je spregovoril še o dobrem delu ekipe in zadetkih v drugem polčasu. Cristiano Ronaldo je zadel v 63. in 72. minuti, s čimer se je ekipa v Madrid vrnila z novimi tremi točkami.

Niz se je pričel na Riazorju, kjer sta v drugem polčasu zmago Realu priborila Kaka in Higuain. Real se je nato dvakrat pomeril z Barcelono in tudi na teh tekmah je Real blestel v drugih polčasih. V pokalu sta v drugem polčasu gol večnim tekmecem zabila Ronaldo in Varane, v prvenstvu pa je v 81. zmagoviti gol zabil Sergio Ramos. Merengueji so se odlično odrezali tudi na Old Traffordu, kjer so z zadetkoma Modrića in Cirstiana Ronalda v zadnjih 25ih minutah tekme premagali Rdeče vrage.

ZADNJIH PET TEKEM REALA
Datum Tekmovanje Tekma Zadetki Reala
10/03/13 Prvenstvo Celta 1-2 Real Madrid Cristiano Ronaldo (63′ in 72′)
05/03/13 Liga prvakov Manchester United 1-2 Real Madrid Modric (66′) in Cristiano Ronaldo (69′)
02/03/13 Prvenstvo Real Madrid 2-1 Barcelona Benzema (6′) in Ramos (81′)
26/02/13 Španski pokal Barcelona 1-3 Real Madrid Cristiano Ronaldo (13′ y 57′) in Varane (68′)
23/02/13 Prvenstvo Deportivo 1-2 Real Madrid Kaká (73′) in Higuaín (88′)

Cristiano Ronaldo je zabil štiri izmed zadnjih devetih zadetkov ekipe. Posebej učinkovit je bil v drugih polčasih, ko je zabil kar sedem izmed njegovih zadnjih desetih doseženih zadetkov.