X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Callejon delil podpise v “Bernabeu Shopu”


Jose Callejon je včeraj v popoldanskih urah bil deležen velikega zanimanja navijačev Reala, ki so se zbrali v Bernabeu Shopu, z namenom da spoznajo odličnega vezista. Callejon je delil podpise in se fotografiral z navijači: “Osrečevanje ljudi je pomembno. Zato smo tukaj in odlično je da lahko spoznaš ter osrečiš navijače. Trgovina sedaj izgleda odlično in upam, da si jo bodo ljudje prišli ogledat.” Doma vzgojeni igralec je nato spregovoril še o trenutni formi ekipe: “Ekipa je dobra. Letošnje koledarsko leto se je za nas začelo dobro. Uvrstili smo se v nadaljnje boje Lige prvakov in sedaj bomo dali vse od sebe, da bomo uspešno zaključili sezono.”

Trgovina na stadionu Santiago Bernabeu je bila polna oboževalcev, ki so želeli spoznati Callejona. Španec je podpisoval majice, posterje, žoge, kartice in celo nahrbtnike, s čimer se je navijačem oddolžil za topel sprejem: “Pomembno je čutiti podporo navijačev. Jasno je, da se najprej trudimo sami zase, nato pa pridejo na vrsto navijači in ljudje, ki veliko trpijo in to je za njih pomembno.”

Real Madrid je pred sobotno tekmo z Mallorco (Santiago Bernabeu, 20.00) v odlični formi: “Moramo nadaljevati s takim tempom. Ne moremo počivati zaradi nekaj dobrih tednov. Osredotočati se moramo na vsako tekmo psoebej in sezono uspešno zaključiti,” je povzel Callejon.