X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Casillas in Di Maria sta se vrnila na trening

Real Madrid je opravil drugi in hkrati predzadnji trening pred sobotno tekmo proti Mallorci, ki bo odigrana na Santiagu Bernabeu (20.00, prenos na SK Prime). Casillas in Di Maria, ki okrevata po poškodbi, sta danes že trenirala na igrišču in celo vadila z žogo. Jose Mourinho je na današnji trening vpoklical tudi vezista Castille, Casemira, in igralca ekipe Real Madrid C – Bruna in Burguija. 

Real Madrid nadaljuje s pripravami na sobotno tekmo proti Mallorci. Jose Mourinho je igralce najprej razdelil v dve skupini. V prvi so bili vsi igralci v polju,  vključno z igralci mlajših selekcij – Casemirom, Brunom in Burguijem. Igralci so izvajali zahtevne vaje z žogo. Kasneje so Ronaldo, Khedira in Xabi Alonso trenirali pod nazorom trenerja za fizično pripravo, Ruija Farije.

Diego Lopez, Adain in Jesus so sestavljali drugo skupino, katere trening je nadziral Silvino Louro. Casillas in Di Maria, ki še vedno okrevata po poškodbah, sta prav tako trenirala na igrišču. Najprej sta opravila rahel tek, nato pa sta pod nadzorom fizioterapevta, Carlosa Lalina, vadila z žogo.