X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Deschamps: “Varane je prihodnost reprezentance Francije.”

 

Didier Deschamps je še enkrat pohvalil napredek Raphaela Varana, tokrat na radijski postaji RMS: “Varane je prihodnost reprezentance Francije. Bomo videli ali to pomeni da bo nas zastopal jutri, čez šest mesecev ali leto.” Trener reprezentance “galskih petelinov” je nato izpostavil izjemno zrelost 19-letnega branilca, ki je na zadnjih tekmah v dresu Reala pokazal izjemne predstave.

Deschamps je spregovoril o igrah Raphaela Varana na tekmah proti Barceloni in Unitedu: “Odigral je tri zaporedne, zelo pomembne tekme. Na začetku sezone ni veliko igral, od januarja naprej pa je igral vedno več in sedaj že začenja v enajsterici Real Madrida. To ni tipično za njegovo starost, kar pove veliko o njegovem potencialu.” Varane še ni debitiral za reprezentanco Francije, kljub temu, da je oktobra in februarja že bil vpoklican v reprezentanco. Deschamps mu je “želel februarja ponuditi minute na igrišču”, vendar je to preprečila poškodba.

Strateg Francije je nato spregovoril tudi o zaupanju v Benzemaja: “Mislim, da nihče ni mnenja, da ni dovolj dober za igranje v reprezentanci. To bi bilo nerazumljivo. Lahko govorimo o njegovem pomanjkanju zadetkov. Trenutno je v negativnem nizu iz katerega se mora rešiti in dobiti novo samozavest, vendar Francija vsekakor potrebuje Benzemaja.”