X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Hernan Crespo obiskal trening Reala

Hernan Crespo je danes obiskal prostore Valdebebasa in si ogledal trening Reala pred sobotno tekmo z Mallorco. Bivši reprezentant Argentine je pozdravil Joseja Mourinha in trenersko osebje, Xabija Alonsa, proti kateremu je igral v finalu lige prvakov z Milanom in sonarodnjaka Higuaina in Di Mario. Upokojeni napadalec, ki je z Mourinhom delal pri Chelseaju in Interju iz Milana je pohvalil Mourinhove metode treningov: “Delati z njim je izjemno. Je rojeni zmagovalec in vodja, s katerim sem se sam na treningih zelo zabaval. Na njem je nekaj posebnega, saj se kot igralec počutiš zelo pomembno.”

Bivši napadalec reprezentance Argentine bo poleti dokončal izobraževanje za trenerja, ki ga opravlja v Italiji: “Mourinhove metode treniranja že poznam, vendar sem prišel sem da izkusim, kakšno je v resnici življenje trenerja in kako je potrebno upravljati in načrtovati delo celotne ekipe. Na srečo sem imel v svoji karieri veliko izjemnih trenerjev od katerih sem se ogromno naučil.”

Na koncu je še pohvalil Mourinhovo trenersko pot: “Njegove lovorike govorijo same zase. Je vodja in ima veliko karizme. Tega se ne moreš naučiti; karizmo bodisi imaš, bodisi je nimaš. Junija bom zaključil z usposabljanjem za trenerja, do takrat pa bi se rad učil od drugih trenerjev.”