X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Člani “Cirkusa sonca” obiskali trening Reala

Člani skupine Cirque de Soleil (v prevodu to pomeni Cirkus sonca) so obiskali igralce Real Madrida. Nekaj izmed 165-ih nastopajočih v predstavi “Kooza”, ki se bo do petega maja predvajala na “Casi de campo”, se je danes udeležilo treninga Real Madrida, ki ga je vodil Jose Mourinho. Člani skupine, ki prihajajo iz 23-ih različnih držav, so na Valdebebasu zelo uživali; spoznali so lahko igralce Reala in dobili njihove podpise, prav tako pa so se z njimi fotografirali.

 

Adrian Gonzalez, predstavnik “Cirkusa sonca” za stike z javnostjo, je povedal:” To je resnična poslastica za vse sodelujoče, ki so drugače neprestano na poti. Med nastopajočimi je veliko navijačev Real Madrida, posebej izstopajo trije španski bratje, ki so Španijo zapustili leta 1982. Omenjeni tudi na vajah nosijo majice Real Madrida in ob vsakem obisku v Španiji poskušajo dobiti podpise njihovih idolov. Za njih je to povratek v domovino in izjemna možnost, da lahko spoznajo njihove junake.”