X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid bo v četrtfinalu LP igral z Galatasarayem

 

Real Madrid se bo v četrtfinalu Lige prvakov pomeril z Galatasaryem. Beli bodo prvo tekmo odigrali 3. aprila na Santiagu Bernabeu, povratno pa 9. aprila na stadionu Ali Sami Yen. Nova organizacija igralnega sistema Lige prvakov pomeni, da bo četrtfinalu prvič v zgodovini tekmovanja sledil še en žreb, ki bo določil tudi polfinalne obračune. Žreb bo na sporedu 12. aprila.

Galatasaray

Za Galatasarayem je izjemna sezona: so vodilno moštvo Turškega prvenstva in imajo štiri točke naskoka pred drugo uvrščenim Fenerbahčejem. V osmini finala Lige prvakov je Galatasary izločil Schalke 04, pred tem pa so skupinski del Lige prvakov končali na drugem mestu (pred njimi je bil le Manchester United), ki so si ga delili s Clujem. Pred začetkom letošnje sezone sta moštvo še dodatno okrepila Didier Drogba in Wesley Sneijder. Zraven omenjenih igralcev veliko nevarnost v napadu predstavljajo še Elmander, Riera in Burak Yilmaz, ki je po številu zadetkov v Ligi prvakov  izenačen s Cristianom Ronaldom. Ob tem pa ne smemo pozabiti na Altintopa, bivšega igralca Real Madrida, ki je bil strelec proti Schalkeju.

PREJŠNJI TEKMI EKIP V LIGI PRVAKOV

Team ŠT. TEKEM Z R P DZ PZ
Real Madrid 2 1 0 1 5 3
Galatasaray 2 1 0 1 3 5

 

PREOSTALI DVOBOJI LIGE PRVAKOV
Málaga Borussia Dortmund
Real Madrid Galatasaray
PSG Barcelona
Bayern Juventus