X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Castillo čaka težko gostovanje pri UD Las Palmasu

Castilla danes v 30. krogu španske druge nogometne lige gostuje pri UD Las Palmasu, ekipi, ki je pri  vrhu lestvice. Rumeni iz Kanarskih otokov so že od oktobra na domačem igrišču neporaženi, zato Castillo danes čaka zelo težko delo. Podmladek Reala iz Madrida je na zadnjih dveh gostovanjih izgubil, zmaga pa bi jih približala “varni” sredini lestvice.

Lucas je pred tekmo opozoril predvsem na nevaren napad nasprotnikov: “Las Palmas je odlična ekipa, predvsem na sredini igrišča in v napadu. Moramo se dobro braniti in izkoriščati priložnosti, ki se nam bodo ponudile.” Lucas je bil eden najboljših igralcev Castille ob domači zmagi nad današnjimi nasprotniki, prav tako je zabil zmagoviti zadetek za zmago Castille s 3-2. Preostala strelca sta bila Borja in Jese.

Alberto Toril še enkrat več lahko računa na branilca Nacha. Trener Real Madrid Castille je izbral 18 igralcev, ki se bodo borili za četrto zmago na gostovanjih v tej sezoni. Na petih gostovanjih v koledarskem letu 2013 je Castilla zabila zadetek na štirih, danes pa bo poskusila zadeti tudi na stadionu Estadio de Gran Canaria.

Ekipa, ki jo vodi Sergio Lobera, je v zadnjem obdobju odlična na domačem igrišču, kjer niso izgubili že 11 tekem zaporedoma. Ekipa iz Kanarskih otokov je trenutno sedma na prvenstveni lestvici, kaže pa jasne ambicije po še višji uvrstitvi. Ekipi bo na voljo tudi njen najboljši strelec, Vitolo, ki je v letošnji sezoni zabil 11 zadetkov, saj mu je Tekmovalni komite izbrisal drugi rumeni karton, zaradi katerega je bil na prejšnji tekmi izključen.

Ekipa Mesto Točke O Z R P DZ PZ
UD Las Palmas 45 29 12 9 8 46 43
RM Castilla 15º 35 29 10 5 14 48 49