X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odziv po tekmi: Modrić

Real Madrid se je vrnil proti Mallorci po zaostanku na Santiago Bernabeu in na koncu slavil visoko zmago s 5-2. Modrić, ki je dosegel gol, je bil zadovoljen s svojo predstavo in predstavo svoje ekipe: “To je bil zelo lep gol, vendar pa sem srečnejši zaradi odličnega drugega polčasa, ki ga je ekipa imela. Igrali smo zelo dobro. Nismo bili 100% osredotočeni na tekmo v prvem polčasu in smo tako dovoli Mallorci, da je dosegla dva preprosta gola. Vendar pa smo nato pokazali v drugem polčasu česar smo sposobni in nam je uspelo zmagati.”

Hrvaški vezist, ki je bil eden od igralcev začetne postave Joseja Mourinha, je odigral novo odlično tekmo: “Počutim se dobro. Ampak ne želim govoriti o moji igri. Vesel sem glede tega kar sem storil in glede gola, želim ndaljevati v tem slogu. Počutim se bolj udobno. Tekma proti Manchestru mi je pomagala razbremeniti breme, ki ga nosim in mi je dala več samozavesti, kot sem jo imel na začetku. Že prej sem samozavest, a ne na način, kot sem sam želel. To je nogomet in v tekmi se vse lahko spremeni in dobro izteče.”

Za konec je Modrič komentiral prihajajoči spopad proti Galatasarayu v četrtfinalu Lige prvakov: “Smo v odlični formi, vendar pa se moramo osredotočiti na dve tekmi in dati vse od sebe, kot smo to naredili proti Barceloni in Manchester Unitedu. Če se bomo povsem osredotočili na dve tekme, potem bomo lahko napredovali v polfinale. Kljub temu pa to ne bo enostavno. Gre za odlično ekipo, še posebej sedaj, ko sta prišla Drogba in Sneijder, tako da so še bolj nevarni. Želimo si igrati v polfinalu.”