X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Pepe

Portugalski Brazilec je odigral vseh 90 minut pri preobratu proti Mallorci in je po tekmi izpostavil delo ekipe v drugem polčasu: “Nismo začeli tekme dobro, saj so dvakrat prišli pred naš gol in dvakrat zadeli. Moramo oceniti delo ekipe in zato smo hvaležni, da smo zmagali. V drugem polčasu smo se lotili stvari bolje, ustvarili smo si priložnosti in smo bili bolj natančni. Borili smo se dobro in na koncu igrali zelo udobne. Ko delamo kot ekipa je lažje in to je tisto kar bomo poskušali delati od sedaj naprej.”

Pepe je govoril o svoji vlogi na sredini igrišča: “Trener me je dal na sredino in tukaj sem, da pomagam ekipi. Mourinho je imel idejo, ampak najbolj pomembna stvar je, da igralec opravi svoje delo dobro. Ko oblečem to majico me navdaja s ponosom. Vsi smo na voljo trenerju in ko igramo, igramo po svojih najboljših močeh.”

Prav tako je tudi odgovoril na vprašanje o golih iz standardnih položajev: “Trudimo se izboljšati v zvezi s tem. Prejemamo gole iz prekinitev in zato moramo biti bolj osredotočeni. Najbolj pomembna stvar je ta, da smo se odzvali in zmagali tekmo. V pogovorih pred tekmo v hotelu nam je Mourinho povedal, kako Mallorca igra, njihovo taktiko in da je bodo močni iz prekinitev.” Na koncu pa je spregovoril še o reprezentančnem premoru: “Upam, da se nihče ne bo poškodoval in da bomo prišli nazaj v odlični formi, tako da bomo lahko bili izbrani s strani trenerja.”