X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Sergio Ramos


Sergio Ramos je za Realmadrid.com in Realmadrid TV dal ekskluziven intervju po tekmi z Mallorco. Branilec Reala, ki je ponovno kot kapetan nadomeščal Ikerja Casillasa, je pohvalil podporo iz tribun Bernabeua in odziv ekipe na rezultatski zaostanek: “Predvsem v prvem polčasu je bila tekma dolgočasna, saj smo bili premalo osredotočeni, tekme pa smo se lotili z napačnim pristopom. V drugem polčasu smo igrali z več ritma in želje, kar nam je prineslo veliko priložnosti za zadetek in preobrat. Na domačem igrišču ti občinstvo da občutek, da lahko slej ko prej zmagaš tekmo. To igralci čutimo na igrišču.”

Španski reprezentant je spregovoril tudi o odličnem začetku drugega polčasa: “Za Real se zdi tipično, da gre na vsaki tekmo skozi neke vrste revolucijo. V začetku drugega polčasa sta v igro vstopila Özil in Benzema ter dala ekipi še več kvalitete in ritma v igri. Pomembno je, da smo uspeli spreobrniti rezultat in doseči novo zmago. Niz zmag moramo nadaljevati.”

Novinarji so nato Sergia povprašali o zadetku, ki ga je Mallorca dosegla iz kota: “Ob prekinitvah smo se slabo branili, v tem pogledu se moramo bolj osredotočiti in izboljšati našo igro, saj je do konca sezone še veliko tekem. Upam, da v naslednji tekmah prejmemo manj zadetkov in tako lažje zmagamo.” 

Na koncu je spregovoril še o reprezentančnem premoru, na katerega bo odšla večina ekipe: “Sedaj nas čaka reprezentančni premor in upam, da se čez 10 dni v Madrid vsi vrnemo nepoškodovani. Upajmo, da ne bo kakšnih neprijetnih presenečenj.”