X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Modrić trikrat zadel izven kazenskega prostora

Luka Modrić s prvimi zadetki v belem dresu dokazuje, da je lahko ključen del ekipe proti tekmecem, ki se osredotočijo na igro v obrambi. Hrvaški vezist ima izjemno močan in natančen strel od daleč, kar je dokazal z zadetki proti Zaragozi, Manchester Unitedu in Mallorci. Vse zadetke je namreč zabil iz strelov izven kazenskega prostora. Luka se vedno bolj privaja na način igranja ekipe in špansko prvenstvo, kar se kaže v zadnjih odličnih predstavah. V marcu je do sedaj dosegel dva zadetka in eno podajo.

3. novembra, na tekmi proti Zaragozi je Luka zabil njegov prvi zadetek v belem dresu. V sodnikovem položaju je namreč iz razdalje s strelom ob vratnici premagal nasprotnega vratarja. Njegov drugi zadetek v dresu Reala je Hrvat dosegel na Old Traffordu, kjer je najprej preigral Carricka in nato z izjemnim strelom premagal še De Geo. Zadnjič se je Luka med strelce vpisal na tekmi proti Mallorci, tudi ta strel pa je bil prava mojstrovina, saj je zletel v zgornji desni kot vratarja Mallorce.