X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid je v letošnji sezoni že šestkrat spreobrnil rezultat

Real Madrid v letošnji sezoni dokazuje, da je ekipa psihično močna, saj je že večkrat spreobrnila rezultatski zaostanek v zmago. Zadnjič se je to pripetilo na tekmi proti Mallorci. Ob polčasu so igralci kraljevega kluba zaostajali z rezultatom 1-2, v drugem polčasu pa so merengueji popolnoma zasenčili nasprotnika in zmagali z rezultatom 5-2. To je šesti rezultatski preobrat, ki je ekipi uspel v letošnji sezoni – pred tem so igralci Reala uspeli spreobrniti rezultat na treh ligaških tekmah in dveh tekmah Lige prvakov. 

Prvi preobrat je ekipi uspel na debiju letošnje Lige prvakov proti Manchester Cityu, ko sta zadetka Cristiana Ronalda in Benzemaja v zadnjih petih minutah tekme prinesla zmago Madrižanom. Naslednji preobrat v Ligi prvakov je merenguejem uspel proti “rdečim vragom”, kjer sta za napredovanje Reala zadela Cristiano Ronaldo in Luka Modrić.

V La Ligi je Real dvakrat spreobrnil rezultat proti Deportivu. Na obeh tekmah je za vodstvo najprej zadel Riki, vendar so igralci v belem v obeh primerih uspeli spreobrniti rezultatski zaostanek. Na gostovanju pri Valladolidu je Manucho dvakrat popeljal domačo ekipo v vodstvo, vendar je Real Madrid z dvema zadetkoma Özila tekmo uspel zmagati. Na zadnji tekmi proti Mallorci je Realu uspel še zadnji preobrat letošnje sezone. Gostje so kar dvakrat povedli, vendar se je tekma vseeno končala z rezultatom 5 – 2 v prid Reala. V treh sezonah pod vodstvom Joseja Mourinha je ekipa uspela rezultat spreobrniti 19-krat.

PREOBRATI REAL MADRIDA V LETOŠNJI SEZONI
DATUM TEKMA TEKMOVANJE
18-09-2012 Real Madrid 3-2 Manchester City LP
30-09-2012 Real Madrid 5-1 Deportivo Liga
08-12-2012 Valladolid 2-3 Real Madrid Liga
23-02-2013 Deportivo 1-2 Real Madrid Liga
05-03-2013 Manchester United 1-2 Real Madrid LP
16-03-2013 Real Madrid 5-2 Mallorca Liga