X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid ima največje število podajalcev v prvenstvu

Podatek, ki jasno kaže kako kvalitetna je ekipa Reala je ta, da ima na svojih računih že kar petnajst igralcev vpisanih podajo za zadetek. Real Madrid v tem pogledu na vrhu lestvice vodi pred Barcelono in Valencijo, ki sta zbrali štirinajst podaj. Individualno je najboljši podajalec Real Madrida Messut Özil, ki je zbral skupno devet podaj za zadetke. Sledita mu Benzema s šestimi in Cirstiano Ronaldo s petimi podajami.

Pepe je postal zadnji igralec, ki se je vpisal med podajalce Real Madrida v letošnjem prvenstvu. Njegova podaja do Higuaina na tekmi proti Mallorci pomeni, da je Pepe postal še 15. madridista, ki je v letošnji sezoni La Lige podal za zadetek.

EKIPE Z NAJVEČ ASISTENTI
Ekipa Število podajalcev
Real Madrid 15
Valencia in Barcelona 14
Real Sociedad in Athletic Club 12
Rayo Vallecano, Atlético de Madrid, Levante, Valladolid in Espanyol 11

Özil, ki je na zadnji tekmi podal za dva zadetka je igralec Reala z največ podajami za zadetek, Nemec je pri zadetkih sodeloval kar devetkrat. Sledijo mu vsi napadalci in nato še šest vezistov.

IGRALCI REAL MADRIDA Z NAJVEČ PODAJAMI
IGRALEC ŠTEVILO PODAJ
Özil 9
Benzema 6
Cristiano Ronaldo 5
Higuaín 4
Di María 4
Callejón 4
Xabi Alonso 2
Arbeloa 2
Khedira 2
Modric 1
Pepe 1
Coentrão 1
Carvalho 1
Kaká 1
Morata 1