X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid nepremagan v ligi, ko zadene Cristiano Ronaldo

Real Madrid je še neporažen v La Ligi, ko zadene Cristiano Ronaldo. Portugalec je dosegel zadetek na 78. tekmah La Lige, pri čemer so jih beli zmagali 75 in remizirali le tri. V svoji prvi sezoni v kraljevem klubu je njegova ekipa zmagala na vseh 19. tekmah, na katerih je dosegel zadetek, medtem ko je v preostalih treh sezonah Real Madrid remiziral po eno tekmo v vsaki sezoni: v sezoni 2010/11 je dosegel zadetek na 18. tekmah, v sezoni 2011/12 je dosegel zadetek na 27. tekmah in v trenutni sezoni je dosegel zadetek na 14. tekmah. Poleg tega je potrebno omeniti, da je Real Madrid zmagal vseh 15 uradnih tekem, na katerih je Cristiano Ronaldo zadel iz prostega strela.

Zadetek Cristiana Ronalda v La Ligi pomeni, da Real Madrid ne bo izgubil te tekmo. To vsaj zaenkrat kaže knjiga rekordov. Portugalski napadalec je v La Ligi dosegel zadetek na 78. tekmah, od katerih jih so beli zmagali kar 75 (96%) in remizirali samo tri (4%).

V svoji prvi sezoni v dresu belega baleta je njegova ekipa zmagala vseh 19 tekem, na katerih je Cristiano dosegel zadetek. V naslednjih treh sezonah Portugalca v Real Madridu so beli remizirali po eno tekmo v vsaki sezoni, ko je Cristiano dosegel zadetek na ligaški tekmi. V sezoni 2010/11 je tako dosegel zadetek na 18. tekmah (17 zmag in en remi), v sezoni 2011/12 je uspešno zatresel mrežo nasprotnika na 27. tekmah (26 zmag in en remi), medtem ko je v sezoni, ki še vedno traja, zadel na 14. ligaških tekmah (13 zmag in en remi).

Real Madrid je zmagal na vseh uradnih tekmah, na katerih je Ronaldo zadel iz prostega strela
Real Madrid je zmagal tudi na vseh 15. uradnih tekem, na katerih je Cristiano Ronaldo zadel z direktnim prostim strelom: 10 jih je zadel v La Ligi, ostalih 5 pa je zadel v Ligi prvakov. Portugalec, ki je dosegel 17 zadetkov iz prostih strelov, mu je dvakrat uspelo zadeti iz prostega strela na isti tekmi in sicer je bilo to prvič v sezoni 2009/10 proti Zürichu v Ligi prvakov in drugič v sezoni 2010/11 proti Villarrealu v La Ligi.