X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid včeraj opravil drugi trening v tednu

 

Ekipa je včeraj na Valdebebasu opravila drugi trening v tednu. Trening je potekal v znamenju odsotnosti reprezentantov, ekipa pa se je pripravljala na gostovanje proti Zaragozi, ki bo odigrano 30. marca (20.00, SK PRIME). Jose Mourinho je imel na voljo osem igralcev prve ekipe, ki so že drugi dan zaporedoma trenirali z igralci ekipe Real Madrid C.

Ekipa je tudi na včerajšnjem treningu bila razdeljena na dve skupini. Casillas, Diego Lopez, Adan in Jesus so trenirali pod nadzorom Silvina Loura in Roberta Vazqueza, pridružila pa sta se jim tudi vratarja ekipe Real Madrid C, Ruben Yanez in Jacob.

V drugi skupini so bili preostali igralci v polju, ki so najprej opravili intenzivno ogrevanje kombinirano z vajami za raztezanje. Nato so se Carvalho, Essien, Callejon, Morata in preostali igralci ekipe Real Madrid C razdelili v dve ekipi in delali na vajah za hitrost ter gibanje žoge.