X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Vezisti Real Madrida v tej sezoni dosegli že 26 golov

Poleg odličnega dela, ki opravljajo štirje napadalci Real Madrida, pa se ekipa belega baleta ponaša tudi z enimi najbolj nevarnimi in učinkovitimi vezisti. V bistvu se je že sedem od osmih vezistov prve ekipe v tej sezoni vpisalo med strelce. Sedmerica je tako skupaj dosegla že 26 golov v vseh tekmovanjih, kar je 23% od vseh 112 doseženih golov, ki so jih beli dosegli do sedaj. Med vezisti tako vodi Di Maria s šestimi goli, medtem ko sta jih Özil in Callejón vsak dosegla po pet.

Strelski učinek vezistov Real Madrida se glasi: 15 golov v La Ligi, 5 golov v Ligi prvakov, 5 golov v Copa del Rey in en gol v španskem superpokalu. Igralcema, kot so Di Maria (6 golov) in Özil (5 golov), manjka samo še en gol, da izenačita svoj strelski dosežek iz prejšnje sezone. Callejón je enako kot Özil dosegel pet golov, medtem ko so Modrić, Kaka in Khedira dosegli vsak po tri gole. Essien zaključuje trenuten seznam, potem ko je dosegel zadetek v La Ligi na tekmi proti Zaragozi. Med vezisti prve ekipe Real Madrida tako v tej sezoni ostaja edini še brez gola Xabi Alonso in morda nas bo razveselil s kakšnim že kaj kmalu.

GOLI VEZISTOV REAL MADRIDA
Igralci Goli
Di María 6
Özil 5
Callejón 5
Modrić 3
Kaká 3
Khedira 3
Essien 1