X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Ronaldo čez 2,000 minut v La Ligi

Image Hosted by ImageShack.us

Cristiano Ronaldo je igralec, ki je odigral večino minut lansko sezono in je na poti, da ta dosežek ponovi tudi letos. Po prvih 29. tekmah v La Ligi je Portugalec skupno odigral 2,199 minut in je edini varovanec Mourinha, ki je presegel mejo 2,000 minut. Napadalec madridskega Reala je izpustil le eno tekmo letos, skupno pa samo tri v sezoni. Z največ igralnega časa mu sledijo Sergio Ramos, Pepe in Xabi Alonso.

Cristiano Ronaldo igra še eno izjemno sezono in številke, ki jih je letos dosegel Ronaldo so prav gotovo dokaz le te. Realova sedmica je v letošnji sezoni odigral največ minut med vsemi soigralci. Do danes je napadalec začel v prvi enajsterici na 25. tekmah in na dveh tekmah je vstopil iz klopi za rezervne igralce. Izpustil je le eno tekmo v ligi proti Osasuni in še to prisilno zaradi izpolnitve kvote rumenih kartonov. V drugih tekmovanjih je izpustil le eno tekmo in sicer prvo tekmo pokala proti Alcoyanu. Skupno je igralec sodeloval v 43. od 46. tekem Real Madrida v letošnji sezoni in 98. od 104. tekem v zadnjih dveh sezonah.

Image Hosted by ImageShack.us

IGRALCI REAL MADRIDA Z NAJVEČ MINUTAMI
Igralec Število minut
Cristiano Ronaldo 2.199
Sergio Ramos 1.994
Pepe 1.867
Xabi Alonso 1.758
Arbeloa 1.750

Jose Mourinho je v tej sezoni omogočil 26. igralcem, da so stopili na igrišče, vključno z mladim igralcem Jose Rodriguezom, ki je debitiral na derbiju proti Atletico Madridu. Z 1,994 minutami je Sergio Ramos na drugem mestu med igralci medtem, ko Pepe, Xabi Alonso in Arbeloa zasedajo ostala najvišja mesta v ekipi.

Image Hosted by ImageShack.us