X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Karanka

Aitor Karanka je stopil pred medije v novinarskem središču Valdabebasa pred tekmo proti Zaragozi na stadionu Romareda. Pomočnik trenerja Real Madrida je komentiral tekmo: “So v težkem položaju in za nas je pomembna tekma po reprezentančnem premoru, kjer je na srečo nismo utrpeli nobene resne poškodbe, kot se je zgodilo tudi že ob prejšnjih reprezentančnih akcijah, saj smo v dobri formi. Želimo zmagati in nadaljevati z nizom zmag, ki smo ga imeli pred tem premorom. Ekipa dela zelo dobro in začenja se odločilen del sezone. Moramo jo končati kot to.”

V zvezi z možnostjo, da bo Mourinho naredil nekaj sprememb v postavi na La Romaredi zaradi bližajoče tekme Lige prvakov, je Aitor dejal: “Coentrao je na seznamu izbranih igralcev in videli bomo, kako bo napredoval do tekme. Obstajajo igralci, ki so imeli dolge vožnje in dve tekme s svojimi reprezentancami, tako da bomo počakali do tekme, da izberemo začetno postavo.”

Na področju vključevanja Casillasa med morebitne vpoklicane igralce je dejal: “Že pred časom je prejel dovoljenje zdravnikov za priključitev ekipi, vendar pa še vedno ni pripravljen igrati, glede na to, da ni 100-odstotno pripravljen za tekmo. Ni bil vpoklican, vendar pa dobro trenira in to je dobro za vse. Ko bo  100- odstotno pripravljen, bo pripravljen za igranje, vendar pa je vratar, zaradi česar je še težje.” Prav tako je Karanka prejel vprašanje o najboljših lastnostih kapetan in Diega Lópeza, na katerega je dejal: “Najbolje je, da bi to vprašali od Silvina Loura, ki je trener vratarjev.”

Karanka je bil povprašan tudi glede Casemira, vezista Real Madrid Castille: “Imamo 25 igralcev na razpolago in vsi so zelo dobri. Obstajajo določeni igralci iz Castille in Real Madrid C, ki ima za seboj odlično sezono. Spremljamo jih in ko bomo mislili, da so pripravljeni, bodo doživeli svoj prvenec.” Govoril je tudi o tem, da naj bi Mourinho poslal PSG-ju video z ranljivostmi Barcelone: ​​”To je smešno. To ni res.”

Pomočnik trenerja Real Madrida je bil tudi vprašan o njegovi in Mourinhovi prihodnosti: “To so samo govorice in dan, ko se bo trener odloči, da nas zapusti ali nas bo zapustil, bom razmislil o svoji prihodnosti. Zelo sem zadovoljen z njim in trenerskim osebjem in za sedaj nimam nobenih posebnih načrtov.” Nazadnje je v zvezi z vsemi novimi igralci, ki jih ekipa potrebuje za naslednjo sezono, dal jasno deveti, da je najbolj pomembna stvar tekma proti Zaragozi: “Trenerski štab in trener razmišljamo samo o tekmi na La Romaredi.”