X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Diego Lopez

Image Hosted by ImageShack.us
Odličen rezultat na Bernabeu prejšnjo sredo, v boljši položaj postavlja Real Madrid. Beli se bodo v torek srečali z Galatasarayom, v tekmo pa vstopajo previdno kljub veliki prednosti s prve tekme. Diego Lopez je pred drugo tekmo četrtfinalnega obračuna tekmo analiziral za spletno stran Bwin: “Tekma ni končana, saj vemo kakšen je lahko nogomet in odhajamo na težko prizorišče se srečati z ekipo, ki bo boljša kot je bila na prvi tekmi, zato bomo morali biti previdni. Jasno je, da je rezultat 3-0 zelo dober rezultat za nas ampak verjamem, da bi bilo odločilno zabiti tri gole v gosteh, potem bi bilo dvomov praktično konec.”

Madridov vratar je bil jasen o pristopu k tekmi v Ali Sami Yenu: “Moramo poskusiti igrati čim bolj tako, kot na prvi tekmi. So ekipa, ki igra dobro na protinapade in imajo izjemno hitre igralce v napadu, ki vedno iščejo prostor. Moramo ostati mirni v obrambi, držati stvari pod kontrolo in jih napasti. Ne smemo razmišljati o rezultatu 3-0, čeprav je jasno, da je to tekma na izločanje in je polčas že odigran, ampak mislim, da bo ključno zadeti gol ali morda kakšnega več. Redko je, da ta ekipa konča tekmo brez zadetka.”

Mourinhova stran se bo morala boriti tudi proti atmosferi in pritisku, ki ga bodo naredili Turški navijači v svoji trdnjavi. “Pričakujem, da bo tekma težka zaradi vzdušja, ker gre za dobro ekipo, ki bo naredila vse, da nas izloči iz tekmovanja. Naša stran ima veliko izkušenj iz tekem kot je ta in zadetek nas bi postavil v odličen položaj, saj bi morala nato nasprotna ekipa proti nam zadeti petkrat, kar bi bilo izjemno težko. Naša mentaliteta bo bila napad in zadetek in ne skrivanje za rezultatom s prve tekme, ker bi bila to napaka.” je izjavil Diego Lopez, ki ni skrival želj v letošnji Ligi Prvakov. “Sanje so doseči finale in prejšnja tekma z Galatasarayom je bil pomemben korak v smeri polfinala, toda čaka nas še veliko dela. To je težko tekmovanje in sanje vsakega posameznika so, da se lahko bori za ta pokal.”

Image Hosted by ImageShack.us

Ekipa Galatasaraya ima večje povprečje let kot ekipa z osrčja Španije, ampak vratar belih ne misli, da bo ta faktor vplival na igro: “Čeprav so tu igralci zelo mladi, že imajo ogromno izkušenj. Vsi igrajo za reprezentance, so igrali finala svetovnih pokalov s svojimi državami in ostalimi ekipami. Mislim, da v tem primeru starost ni faktor. Ekipa je pomembna in željo imamo zadušiti vzdušje, ki bo v njihovo korist.”

Diego Lopez je izpostavil Cristiana Ronalda in bil vprašan, če je najboljši igralec s katerim je kadarkoli igral: “Ja, veliko sem pretrpel kot njegov nasprotnik v času pri Villarealu in sedaj uživam treninge in tekme z njim. Je igralec, ki lahko spremeni potek tekme, je vedno tam ob ključnih trenutkih. Lahko vidimo, da je v vseh ključnih tekmah zadel gole, vedno je tam in to je zelo pomembno za ekipo.”

Ob zaključku je analiziral še ostale tri četrtfinalne tekme v Ligi Prvakov. Glede tekme PSG-Barcelona je dejal: “To bo tesna tekma za obe ekipi. Barcelona gre v tekmo z rezultatom, ki jim da manjšo prednost ampak mislim, da bo to najtesnejši obračun.” Ob tekmi med Bayernom in Juventusom je rekel: “Je zelo dober rezultat za Bayern, ampak Juve je odlična ekipa. Tehtnica je po zmagi z 2-0 na strani Bayerna in italijanske ekipe, med njimi tudi Juve, ki ima za seboj odlično sezono so vedno težki nasprotniki.” In še o zadnji tekmi med tretjim španskim predstavnikom Malago in drugim nemškim Borussio je dejal: “Borussia je odlična ekipa kot so v letošnji sezoni že pokazali proti nam v skupinskem delu, ampak Malaga je vedno tesen nasprotnik in že remi z zadetki bi jih poslal v polfinale. Upam, da jim uspe priti v polfinale, saj so španska ekipa ampak to bo zelo težko.”