X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Higuain & Pepe

Image Hosted by ImageShack.us

Real Madrid je zmagal sedmo zaporedno tekmo na Santiago Bernabeu proti Levanteju. Pepe je bil zadovoljen s predstavo celotne ekipe po tem, ko jim je uspelo rezultat spreobrniti po zaostanku z 0-1 še do izteka prvega polčasa: “Igrali smo dobro v prvem polčasu, ampak je njim uspelo zadeti kot prvi ekipi. Ekipa se je pobrala in pomembna stvar je, da nam je uspelo rezultat spreobrniti.”

Higuain je zadel fantastičen izenačujoč zadetek in Portugalski reprezentant ni skrival navdušenja nad le tem: “Bilo je neverjetno. Res sem vesel zanj. Bil je prečudovit zadetek in zelo lepo ga je bilo videti z zelenice. Vesel sem, da ga je zadel.” Za zaključek je Pepe spregovoril o prihajajoči evropski torkovi tekmi: “Je pomembna tekma. Imamo solidno prednost v Ligi prvakov zahvaljujoč odlični prvi tekmi ampak se ne smemo zanašati na to. So odličen ter težak nasprotnik na njihovem terenu.”

Image Hosted by ImageShack.us

Higuain je zadel otvoritveni gol in po tekmi je dejal: “Zadovoljni smo, ker nam je uspelo spreobrniti tekmo po tem, ko smo mi prvi prejeli zadetek. Ne smemo pustiti, da se to še kdaj zgodi. Pobrali smo se in igrali dobro. Prav tako sem vesel za svoj zadetek in igranje celotne tekme brez problemov.” O naslednji evropski tekmi je povedal: “Sedaj moramo počivati in videli bomo, če se nam bo uspelo prebiti v polfinale.”