X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Karanka

Aitor Karanka se je pojavil pred novinarji po zmagi nad Levantejem. Pomočnik trenerja Real Madrida je povedal naslednje o tem kako je tekma potekala: “Tekma bi lahko bila odločena veliko prej, vendar pa do našega tretjega zadetka ni bila. Vedeli smo, da če ne bomo dosegli zadetek, da bo tekma postala zapletena, saj je ekipa Levanteja zelo izkušena in bi lahko izenačili iz katerega koli protinapada.” Govoril je tudi o formi ekipe: “Prihajajo v pomemben del sezone in ekipa počne stvari zelo dobro, kar se kaže tudi na tekmah kot je bila sredina v Ligi prvakov in sedaj še v La Ligi.”

Kljub temu, da je Real Madrid znova zaostajal za zadetek, so beli nato pritisnili na plin in dosegli visoko zmago na Santiago Bernabeu. “Ekipa ima igralce z veliko kvalitetami in to je bila tekma, na kateri nam je Levante prepustil posest žoge. Ko se to zgodi tukaj na Bernabeu in če temu dodamo še kvalitete igralcev, ki jih imamo, potem se tekme dobro razpletejo. Morda nam je manjkalo malo intenzivnosti, da bi izkoristili priložnosti, ki smo jih imeli že prej,” je dejal Karanka.

Pomočnik trenerja je na vprašanje o Modriću in Pepeju, ki sta začela tekmo, dejal: “Začela sta, da bi oba dobila več igralnega časa in da pridobita na samozavesti ter da prideta v ritem tekem. Prav tako so na ta način lahko drugi igralci se nekoliko odpočili in vse je šlo res dobro. Igralci, ki sicer ne igrajo tako pogosto so imeli priložnost za to in tisti, ki igrajo, so imeli priložnost za počitek.” O zamenjavi Kakaja je dejal: “Imel je težave zato smo ga zamenjali. Morali bomo počakati, da vidimo kako je z njim.”

Higuain je bil tisti, ki je dosegel prvi zadetek Reala s spektakularnim strelom. Karanka je pohvalil njegovo delo, kakor tudi ostalih napadalcev: “Ne osredotočamo se na statistiko, čeprav je pomembna, ampak več pozornosti posvečamo uspešnosti in delu, ki ga opravili napadalec in ko so v dobri formi se vedno izkazali.” Ne glede na vse to, pa Aitor ni potrdil, ali bo Modrić začel v torek: “Obstajajo tudi druge možnosti, tako moramo videti tudi koko bo s poškodbami v naslednjih nekaj dneh. Mesut (Özil, op. p.) je imel prav tako nekaj problemov zadnjih nekaj dni.”

Govoril je tudi o motivih ekipe na preostalih ligaških tekmah: “Vsi igralci, ki ne dobijo veliko priložnosti, bodo igrali na teh tekmah in bodo imeli priložnost, da se dokažejo, da so sposobni biti v ekipi in mi smo prav tako motivirani, da končamo na drugem mestu, saj je Atletico le točko za nami in zato moramo nadaljevati z zmagami, da nas ne prehiti.”

Na vprašanje o izgubljenih točkah, ki so jih beli izgubili na začetku ligaške sezone, je Karanka želel pogledati v prihodnost: “Na začetku nismo zmagali nekaj tekem, toda od takrat so prišle tudi druge tekme, tako je bila zadnjič tista v Zaragozi, ko prav tako nismo zmagali, zato ne moremo gledati nazaj kaj vse se je zgodilo. Zaključki so bili že narejeni in sedaj moramo pogledati na to kaj nam je še ostalo in kaj je pri tem pomembno.”