X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ronaldo

Image Hosted by ImageShack.us

Cristiano Ronaldo je prišel v igro v drugem polčasu in zadel tretji Realov zadetek. Napadalec je spregovoril o svoji statistiki: “Moj cilj je vedno pomagati Real Madridu s podajami in zadetki. Da zadevam gol na tekmo me zelo veseli, to je moj poklic in vedno se trudim dati vse od sebe. Počutim se dobro in želim nadaljevati tako do konca sezone. Še vedno imam veliko za dati Real Madridu in klub lahko računa name ker bom vedno na voljo. Pomembna stvar je zmagovanje, igranje in Real Madrid in moja prihodnost ni važna.”

Portugalski napadalec je spregovoril tudi o formi svojih soigralcev: “Verjetno smo v najboljši formi v tej sezoni. Imamo vse igralce na voljo in to je zelo dobra novica, trener lahko izbere najboljšo ekipo. Moramo spoštovati njegove odločitve. V nogometu je veliko stvari mogočih, moramo imeti željo zmagovati, ker nam da to zagon za Ligo prvakov.”

Image Hosted by ImageShack.us

O naslednji evropski tekmi proti Galatasarayu je rekel: “To bo težka tekma, uvrstitev v polfinale ni že stoodstotna. Trije zadetki so velika prednost ampak moramo igrati in zadeti vsaj enkrat. Moramo iti korak za korakom, tekmo za tekmo vendar mislim, da imamo odlične možnosti, da se uvrstimo v finale.”