X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Fabio Coentrao

“Navajeni smo igrati na težkih gostovanjih. Poskušali bomo ostati mirni in opraviti naše delo, da bomo dosegli dober rezultat,” je povedal branilec Real Madrida.

Fabio Coentrao se je skupaj z Josejem Mourinhem pojavil pred novinarji v konferenčni sobi stadiona Ali Sam Yen, kjer se bo Real Madrid danes pomeril z Galatasaryem na povratni obračunu četrtfinala Lige prvakov. Bočni Branilec Belih je razložil kaj bo ključno, da bo Real lahko dosegel še tretji zaporedni polfinale v najelitnejšem evropskem klubskem tekmovanju: “Pred sabo imamo težko tekmo in če želimo priti v polfinale, moramo odigrati dobro tekmo, podobno kot smo to storili že na domačem stadionu Santiagu Bernabeu.”

Portugalski igralec je prav tako spregovoril o težkem vzdušju, ki čaka njegovo ekipo na stadionu Ali Sami Yen: “Navajeni smo igrati na težkih gostovanjih. Ti navijači so drugačni. Poskušali bomo ostati mirni in opraviti naše delo, da bomo dosegli dober rezultat. Ne smemo razmišljati o atmosferi na stadionu, saj moramo biti skoncentrirani le na dogajanje na igrišču.”