X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Pepe

Pepe je spregovoril z novinarji po tekmi proti Galatasarayu na stadionu Ali Sami Yen in je bil pri tem vesel, da se je Real uvrstil v polfinale Lige prvakov: “Ekipa se je trdo borili in vložila veliko napora. Zelo smo veseli, da smo se uvrstili v naslednji krog tekmovanja. V prvem polčasu smo začeli zelo dobro. Res je, da je naša intenzivnost nekoliko padla v drugem polčasi in da nismo več bili tako dobri, vendar pa smo nato izboljšali našo igro na koncu. Najbolj pomembna stvar je, da smo se uvrstili v naslednji krog.”

Portugalec, ki je bil nekoliko vprašljiv za tekmo zaradi poškodbe, ki jo je utrpel na tekmi proti Levanteju, je govoril o svoji pripravljenosti: “Najbolj pomembna stvar je, da sem dobro okreval in da sem lahko z ekipo.” Beli so sedaj med štirimi najboljšimi ekipami v Evropi in v petek bodo dobili tudi ime svojega naslednjega nasprotnika: “Moramo počakati, da vidim katero ekipo nam bo namenil žreb in potem se moramo osredotočiti na igranje nogometa. Moramo ostati zelo osredotočeni. Želimo si še korak naprej v tekmovanju.” Na koncu je pohvalil delo, ki ga opravlja njegov moštvenega kolega, Cristiano Ronaldo, ki je dosegel oba gola proti turški ekipi: “Bil je neverjeten. Opravlja odlično delo, veliko nam pomaga in upamo, da bo tako tudi v prihodnje.”