X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Higuain

Gonzalo Higuain je potrdil zmago Real Madrida z močnim strelom v daljši kot vratarja Bilbaa za končni rezultat 0-3. Napadalec je spregovoril z novinarji po tekmi in je bil vesel zaradi svojega zadetka: “To je bila ponovitev rezultata iz prejšnjih let in sem vesel zaradi zmage in ker sem igral ter dosegel zadetek, kar je pomembno. Prepričljivo smo zmagali, vendar pa smo na trenutke imeli težave, saj je Athletico dobra ekipa. To je stadion kjer vemo kako se igra in je tudi zelo poseben kraj za nas, saj smo tukaj lani osvojili ligaški naslov.”

Napadalec je govoril o težavah gostovanja pri Athleticu: “Vzdušje tukaj je vedno zelo težko. Z ekipo sem že vrsto let in vem, da je to težak stadion za gostovanje, vendar pa smo v zadnjih treh sezonah prepričljivo zmagali in to je dobro.” Higuain je spregovoril tudi o formi svojega moštva: “Smo v dobri formi in sedaj je pred nami lep del sezone, zato upamo, da bomo lahko dobro igrali.”

Na koncu je odgovoril še na vprašanja o žrebu Lige prvakov: “Borussia Dortmund je težak nasprotnik, ki je v zadnjih dveh sezonah osvojil ligaških naslovov v Nemčiji. Je nasprotnik, ki ga moramo spoštovati, vendar pa smo mi Real Madrid in imamo iti na igrišče, da zmagamo srečanje.”