X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Karanka

Aitor Karanka je po tekmi proti Atheleticu stopil pred novinarje v tiskovnem središču San Mamesa, kjer je med drugim znova pohvalil predstavo Cristiana Ronalda: “Storil je kar je moral in dosegel dva gola, ki sta nam prinesla zmago na tekmi. Še enkrat je pokazal kakšen tip igralca je.” Omenil je tudi zadnjo tekmo Reala na San Mamesu, stadionu, ki ga tudi sam pozna zelo dobro: “Takšne tekme in to vzdušje so dale stadionu zgodovino, kot jo ima. Vedno je bilo nekaj posebnega priti sem.”

Pomočnik trenerja Real Madrid se ne boji, da bi Cristiano Ronaldo utrpel kakšno poškodbo in je pojasnil, da “je nogomet za moške in še toliko bolj na San Mamesu. Cristiano je imeli tekmo kot jo je imel in je dvakrat zadel. Igralci Athletica so storil tisto kar so morali storiti. Cristiano se je dobro odrezal v težkem okolju in je še enkrat več pokazal za kakšnega tipa igralca gre. Storil je tisto kar je moral storiti in dosegel dva gola, ki sta nam prinesla zmago.”

O položaju Sergia Ramosa, ki je igral na položaju desnega bočnega branilca je Karanka dejal, da je bila še ena izbira pred prihodnjimi tekmami, kot so tekme Lige prvakov, ampak “danes ni bilo druge izbire, saj je Essien poškodovan in Arbeloa tudi ne more potovati. Sergio je igral vrsto let kot bočni branilec. Pri nas je na tem mestu igral v svojem prvem letu in je zato več kot dobra možnost za polfinale.”

Za Karanka je bila to prav tako tudi posebna tekma zaradi njegove preteklosti v Bilbaou: “Jasno je, da je vedno nekaj posebnega priti sem in še toliko bolj, ko veš, da je to zadnjič. Takšne tekme in to vzdušje so dale stadionu zgodovino, kot jo ima in tisti med nami, ki smo igrali tukaj vemo to, da je nekaj posebnega.” Na vprašanje, ali sovražno vzdušje pomaga Cristianu Ronaldu, je pomočnik trenerja belih dejal: “Tisti, ki ga poznam vemo kako je z njim. Obstajajo načini, da so nekateri bolj všeč nekaterim kot drugim. On se posveti igranju in doseganju golov in to je tisto kar počne in to je tudi tisto kar sam izvleče iz tega. In to je to.”