X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ramos

Sergio Ramos je na tekmi proti Athletic Bilbaou na San Mames začel v prvi postavi Real Madrida na položaju desnega bočnega branilca. Po tekmi je branilec spregovoril o zmagi in je bil zadovoljen z opravljenim delom: “Ekipa je igrala na visoki ravni in rezultat je več kot zaslužen. To je bila odlična tekma. Osebno mi je zelo všeč stadion. Doživeti to vzdušje je čudovito, dodaten plus. Cristiano je neverjeten.”

Ramos, ki je igral na bočnem branilskem položaju je dejal, da lahko igra na isti ravni na katerem koli položaju: “Če me ekipa potrebuje sem pripravljen dati vse najboljše glede na potrebe ekipe.” Kar zadeva njegovega moštvenega kolega Cristiana Rondala, ki je dosegel dva gola, je dejal: “On je eden od tistih igralcev, ki je ob več kritikah ali ob večjem pritisku, še bolj motiviran. Njegov odnos in predstave, ki jih kaže v ekipi, so neverjetne. Upam, da bo vse to trajalo do konca sezone, ker je za nas pomemben.”

Kar zadeva prekrškov, ki so bili storjeni med tekmo, je dejal: “Poglej si kako so štartali na mene in to ste lahko videli trikrat ali štirikrat. Moraš pustiti, da gredo kontroverzne odločitve mimo in kot igralec vam lahko povem, da mi je osebno bil ta stadion vedno všeč, tako iz vidika posameznika, kot iz vidika ekipe. Upamo, da bo svetovni nogomet imel veliko takšnih okolij. Nogomet je šport za moške, šport kontaktov in to je razlog zakaj imajo sodnika za vzdrževanje reda.”

Branilec belega baleta se zaveda, da je ekipa v svoji najboljši formi, vendar pa ne smejo biti preveč samozavestni v zaključku sezone: “Morda smo res v naši najboljši formi, vendar pa nismo dosegli še ničesar. Svoje delo do sedaj smo opravili zelo dobro. Smo v finalu Copa del Rey in se moramo osredotočiti na polfinalu Lige prvakov, vendar pa so ligaške tekme prav tako pomembne. Še naprej moramo zmagovati za ekipo, da bi imeli dober niz.”

Na koncu je spregovoril o polfinalu Lige prvakov proti Borussiji Dortmund: “Želimo imeti dobro tekmo. Ekipe, ki so v polfinalu, so dobri ekipi. Žreb nam je namenil nemško ekipo in vedno otežijo stvari, vendar pa upamo, da bomo igrali na dovolj visoki ravni.”