X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Xabi Alonso

Xabi Alonso je začel v prvi postavi Reala ob zmagi proti Athleticu in med drugim prispeval tudi asistenco za drugi zadetek Cristiana Ronalda. Vezist je takole povzel tekmo: “Athletic ima svoj poseben način igranja, s pokrivanjem in veliko intenzivnostjo. Pokrivajo individualno in so bili zelo konkurenčni v prvem polčasu. V drugem polčasu smo mi imeli več od igre in več nadzora, po drugem zadetku pa prevzeli popoln nadzor. Je dober rezultat, kar je tudi tisto, kar smo si želeli, da bi ostali na drugem mestu.”

Baskovski igralec je na vprašanje o predstavi Cristiana Ronalda, dejal: “Smo ekipa in on je odličen igralec. Zabije toliko pomembnih golov, kar je za nas pomembno. Zdaj prihaja tisto najlepše in prihajamo z velikimi željami, v optimalni formi za uro resnice, vendar pa moramo delati korak za korakom.”

Vezist je spregovoril tudi o svojih občutkih ob poslavljanju od tekem na stadionu San Mames: “To je bilo slovo Real Madrida od San Mamésa in zato menim, da je bila to posebna tekma. Vedno, ko sem igral tukaj, sem užival in ga bom pogrešal, čeprav je zdaj potrebno gledati naprej.”