X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Cristiano Ronaldo že pri 50. golih v sezoni

Cristiano Ronaldo se še naprej uvršča med strelce na posameznih tekmah in tako ohranja svoje strelske podvige. Portugalski napadalec, ki je prvi strelec letošnje Lige prvakov, je dosegel gol na osmih zaporednih tekmah in že pri 50. golih v letošnji sezoni, potem ko je nazadnje dosegel dva gola na San Mamesu proti Athleticu. Ronaldo je pri tem dosegel 31 golov v La Ligi, temu pa je dodal še 11 golov v najelitnejšem evropskem klubskem tekmovanju, šest v Copa del Rey in še 2 v španskem superpokalu.

Cristiano Ronaldo se je ponovno izkazal na San Mamesu, ko je pokazal velik del svojega razkošnega strelskega talenta, potem ko je v 5 dneh na dveh tekmah dosegel po dva gola na vsaki. S tem je Cristiano že pri zavidljivih 50. golih v sezoni 2012/13. Portugalski napdalec, ki je zadel gostujočo mrežo že na osmih zaporednih tekmah, je tudi najboljši strelec iz prostih strelov od igralcev, ki še vedno igrajo v La Ligi, potem ko je dosegel 12 golov in je s tem edini igralec v zgodovini kluba, ki bo dosegel 11 golov v eni sami sezoni Lige prvakov.

VSI GOLI CRISTIANA RONALDA V TEJ SEZONI
La Liga Liga prvakov Cop del Rey Španski superpokal Skupaj
 31 11 6 2 50