X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Marcelo

Marcelo je bil na dogodku v trgovini Santiaga Bernabeua, kjer ga je Adidas predstavil kot enega od svojih novih ikon. Branilec belega baleta se je s tem pridružil dolgemu seznamu igralcev Real Madrida, ki prav tako nosijo športna oblačila te blagovne znamke. Poleg podpisovanja avtogramov in slikanja z navijači, je imel Marcelo priložnost govoriti tudi o najnovejših novicah v ekipi in kako se počuti pred polfinalom Lige prvakov: “Kar dobro nam gre, jasni smo pri tem, da si želimo priti v to tako dolgo pričakovano finale, vendar vemo, da je Borussia zelo močna ekipa. Remizirali smo z njimi letos na Bernabeu in vemo, da bo zelo težko, ker so odlična ekipa. Imamo dober občutek. Obe ekipi sta si podobni. Prav tako tudi oni veliko napadajo in način kako napadajo je zelo podoben našemu.”

Bočni branilec Real Madrida je poudaril moč Borussije Dortmund kot celota: “Lewandowski je močan in je igralec, ki ga je težko pokrivati v obrambi. Celotna ekipa je zelo močna, zato ne razmišljamo o posameznih igralcih in bomo videli kaj se bo zgodilo, saj si resnično želimo uvrstiti v finale. Dobro delamo in smo zelo osredotočeni. Smo enotni v slačilnici in to se kaže tudi na igrišču. Veliko slišim govoric o desetem naslovu Lige prvakov. To so sanje za navijače, kar je tudi naša prva stvar, vendar pa moramo lepo korak za korakom. Imamo veliko priložnost, vendar pa bomo še videli, če nam bo to uspelo.”

Marcelo je govoril tudi o zadnji zmagi ekipe na San Mamesu: “Sem nekoliko utrujen, ampak vesel. To je odličen stadion za igranje, saj čutiš pritisk navijačev in škoda je, da ne bomo mogli več igrati na tem stadionu.” Govoril je tudi o tem, kako se počuti potem, ko je popolnoma okreval po svoji poškodbi: “Imel sem težko zimo in moj cilj je bil, da bi bil znova dober za konec sezone in sedaj se počutim že precej bolje.”

Ekipa Mourinha prihaja v zaključek sezone v svoji najboljši formi in z visoko moralo, kot dejal Marcelo: “Zelo smo zadovoljni, da smo v zadnjem delu sezone in da smo se uvrstili v polfinale Lige prvakov in finale pokala.” O finalu Copa del Rey je dejal: “To bo odlična tekma, še posebej za Real Madrid, saj bomo igrali prav na Santiago Bernabeu. Upamo, da bomo dali vse od sebe za zmago.”