X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid bo poleti igral na mednarodnem pokalu prvakov

Real Madrid bo ena od osmih ekip, ki bo sodelovala na letošnjem poletnem mednarodnem pokalu prvakov. Večina turnirja bo potekal v različnih mestih po vsej ZDA, medtem ko se bo finale igralo 7. avgusta v Miamiju. Inter Milan, Juventus in Los Angeles Galaxy so druge ekipe, ki so že potrdile svojo udeležbo na turnirju, navijači pa bomo morali počakati do 7. maja, ko bodo znani vsi sodelujoči klubi.

Turnir se bo začel 27. julija v enem od mest v Evropi, ki bo še določen, nato pa se bo preselila v ZDA, kjer se bodo tekme igrale v Phoenixu, San Franciscu, Indianapolisu, Miamiju, New Yorku in Los Angelesu. Zadnji dve mesti bosta gostili polfinale, ki bo na sporedu 3. in 4. avgusta, medtem ko se bo finale igralo 7. avgust v Miamiju na stadionu Delfinov, Sun Life.

Direktor za institucionalne odnose pri Real Madridu, Emilio Butragueño, je potrdili udeležbo kluba in zakaj bo ta nov format priprav pred sezono motiviral igralce. “Igranje za Real Madrid v vsakem primeru pomeni, da moraš zmagati vsako tekmo, ampak igranje na turnirju bo dalo igralcem še nekaj več.”

“Želimo si okrepiti našo vez z ameriškimi navijači. Veliko ljudi tam gleda naše tekme preko televizije vsak konec tedna in naši igralci so zelo dobro seznanjeni s temi navijači. To jim bo dalo priložnost, da si ogledajo v živo igralce kot so Cristiano Ronaldo in Iker Casillas.”