X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Callejon

Jose Callejon je bil zadovoljen z zmago nad Betisom in pojasnil kako se počuti pred sredino tekmo polfinala Lige prvakov proti Borrussii Dortmund: “Vedeli smo kako prav opraviti stvari in zmagali z dobrim rezultatom. Sedaj gremo v Nemčijo na zmago, da se vrnemo na Santiago Bernabeu z jamstvom poskusiti se uvrstiti v finale.”

Igralec Reala obžaluje poškodbe svojih dveh moštvenih soigralcev: “To je preveč slabo, ker smo imeli smolo z Marcelom in Modrićem, kar malce boli.” Na vprašanje o tekmi je vezist pojasnil, da so igrali proti težkemu nasprotniku: “To je bila groba tekma, vendar pa smo vedeli, kako narediti stvari prav in zmagali. Očitno je, da je Betis v Evropski ligi z razlogom. Igrajo dobro, imajo dobre igralce in dobro opravljajo svoje delo na gostovanjih. To je bil dober rezultat in še zmaga.”

Kar zadeva njegove osebne predstave je Callejon pojasnil: “Sem zadovoljen s svojim nastopom. Nisem tako dober v smislu golov, kot v lanski sezoni, ampak to je nogomet, kjer so vzponi in padci in moraš zato še naprej trenirati.” Komentiral je tudi debi igralca Castille, Casemira: “Odigral je dobro igro in sploh ni bil živčen. Bil je pripravljen in je ta teden red dobro treniral z ekipo.”

Callejon je tudi pojasnil, da ekipa jemlje stvari tekmo za tekmo in ni razmišljala še o Dortmundu: “Ne moremo spregledati La Lige, ker je Atletico še vedno zraven nas. Sedaj pa bomo poskusili zmagati še v Nemčiji. Moramo doseči dober rezultat v Nemčiji, da bomo lahko prišli na Santiago Bernabeu z jamstvom poskusiti se uvrstiti v finale. To je zadnja faza, najbolj razburljiva, težavna in najtežja.”