X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Felipe Reyes dosegel 6000 točk v ligi ACB

Felipe Reyes je dosegel nov dosežek. Kapetan Real Madrida, ki je postal tudi drugi najboljši skakalec v zgodovini lige ACB na zadnji tekmi, je prav tako zasedel svoje mesto med legendarnimi strelci španske lige, potem ko je presegel mejo 6000 točk, kar je tudi trenutno rekord lige ACB med aktivnimi igralci. 

Felipe Reyes je na tekmi proti Herbalife Gran Canaria dosegel pet točk, s čimer je presegel magično mejo 6000 doseženih točk. To je dosežek, ki ga je uspelo doseči samo osemnajstim igralcem v celotni zgodovini tekmovanja. Trije od njih so igralci Real Madrida. Najboljši strelec Reala v zgodovini je trenutni tehnični svetovalec košarkarske ekipe Real Madrida, Albert Herreros, ki je ob enem tudi edini igralec, ki je skupno dosegel več kot 9000 točk. Drugi na klubski lestvici najboljših strelcev je Joe Arlauckas, ki je sicer na šestem mestu skupne lestvice najboljših strelcev lige ACB. Center iz Cordobe se tako uvršča na tretje mesto med igralci Real Madrida in to sezono bo se nedvomno povzpel še višje na lestvici najboljših strelcev v zgodovini lige ACB, potem ko je samo še nekaj točk oddaljen od Sibilia (6010), Xavi Fernándeza (6042), Rileya (6074) in Hopkinsa (6088). Doslednost centra je naravnost osupljiva. V svojih 15. sezonah igranja na najvišji ravni, na 542. tekmah, če smo natančni, je njegova povprečje kar 11,1 točke na tekmo.

IGRALCI REAL MADRIDA Z NAJVEČ TOČKAMI V LIGI ACB
Igralec Točke
Herreros 9759
Arlauckas 7543
F. Reyes 6001