X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid dosegel največ gostujočih golov v LP

Real Madrid bo šel na prvo tekmo polfinala Lige prvakov proti Borussii Dortmund na stadionu Signal Iduna Park kot ekipa, ki je dosegla največ gostujočih golov, potem ko so beli v tej sezoni na dosedanjih petih gostujočih tekmah dosegli 10 golov. Pri tem je kraljevi klub zadel na prav vsaki gostujoči tekmi.

Ekipa Joséja Mourinha je začela tekmovanje v letošnji sezoni Lige prvakov na domačem igrišču, nato pa so beli zmagali svojo drugo tekmo v skupinskem delu na stadionu Amsterdam Arena, ko so dosegli štiri gole (Benzema in hat-trick Cristiana Ronalda). Svojo drugo gostujočo tekmo so beli igrali v Nemčiji, pri Borussii Dortmund, kjer je Real v skupinskem delu dosegel gol (Cristiano Ronaldo), gostovanja v skupinskem delu pa je zaključil s tekmo v Manchesterju proti ekipi Manchester Citya, kjer so beli prav tako dosegli gol (Benzema).

GOSTUJOČE TEKME REAL MADRID V TEJ SEZONI LIGE PRVAKOV  
Tekme Strelci golov
Ajax 1-4 Real Madrid Ronaldo (3) in Benzema
Borussia 2-1 Real Madrid Ronaldo
Manchester City 1-1 Real Madrid Benzema
Manchester United 1-2 Real Madrid Modric in Ronaldo
Galatasaray 3-2 Real Madrid Ronaldo (2)

V osmini finala Lige prvakov je ekipa belega baleta na Old Traffordu premagala ekipo Manchester Uniteda z 1-2, potem ko sta zadela Modrić in Ronaldo. V četrtfinalu se je nadaljevala serija golov Reala na gostovanju, potem ko so beli igrali proti Galatasarayu in v Turčiji je za pot v polfinale najelitnejšega evropskega klubskega tekmovanja z dvema goloma poskrbel kdo drugi kot Cristiano Ronaldo. V celoti gledano so beli na petih gostujočih tekmah letošnje sezone Lige prvakov dosegli 10 golov, kar pomeni, da je Real Madrid dosegel največ gostujočih golov v tej sezoni Lige prvakov, potem ko sledijo Dortmund (9), Bayern München (8), Barceloni (8) in PSG (7).

EKIPE Z NAJVEČ DOSEŽENIMI GOSTUJOČIMI GOLI V TEJ SEZONI LIGE PRVAKOV
Ekipa  Goli 
Real Madrid 10
Borussia Dortmund 9
Bayern Múnich 8
Barcelona 8
PSG 7