X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Varane praznuje 20. rojstni dan

Raphael Varane danes praznuje svoj 20. rojstni dan. Francoski centralni branilec je bil rojen 25. april 1993 v Lillu na severu Francije in njegov napredek v Real Madrid je še naprej neusmiljen. To sezono je pokazal svojo zrelost z odličnimi nastopi tudi na velikih tekmah proti Barceloni, Manchester Unitedu in Galatasarayu.

V svojem prvem letu v Real Madridu se je Varane dobro odzvala na zaupanje, ki mu ga je dajal Mourinho in je tako takoj postal ljubljenec navijačev največjega kluba na svetu. Letos potrjuje svojo pravo vrednost in izpolnjuje vsa pričakovanja ter si tako vztrajno ustvarja mesto med najboljšimi branilci v Evropi. Svoj debi v dresu Real Madrida je dočakal 21. septembra 2011, ko so beli remizirali brez zadetka proti Racingu. Njegov napredek mu je med drugim prinesel letos tudi debi v članski francoski reprezentanci.

TEKME VARANA V REAL MADRIDU
LA LIGA LIGA PRVAKOV COPA DEL REY SKUPAJ
2011/12 9 4 2 15
2012/13 12 10 7 29
SKUPAJ 21 14 9 44

V imenu Kluba navijačev Real Madrid Slovenija (Peña Madridista Eslovenia) želimo Varaneju še veliko dobrih tekem in veliko uspehov v dresu Real Madrida. Feliz Cumpleaños Raphael!